Posts Tagged ‘www.kohajone.com’


Gazeta Koha Jone

Koha Jone

Gazeta Koha Jone eshte nje gazete e perditshme e pavarur shqiptare e botuar per here te pare me 11 maj 1991 nga Nikolle Lesi dhe Aleksander Frangaj fillimisht ne Lezhe dhe shume shpejt me pas ne Tirane. Gazeta Koha Jone ka qene gazeta e pare e shtypit pluralist shqiptar , gazeta me nje histori dhe […]

Read More...