Posts Tagged ‘koha jone’


Gazetat Shqiptare

Gazeta Shqiptare

Miresevini tek faqja e Gazetave Shqiptare. Ne kete faqe ju do te mund te lexoni te gjitha gazetat me te mira Shqiptare online. Lexoni Gazetat me te mira shqiptare online duke klikuar ne linqet e meposhtme: Gazetat Jane renditur sipas Rendit Alfabetik. Gazeta Ballkan Gazeta Express Gazeta Koha Jone Gazeta Mapo Gazeta Republika Gazeta Shekulli […]

Read More...

Gazeta Koha Jone

Koha Jone

Gazeta Koha Jone eshte nje gazete e perditshme e pavarur shqiptare e botuar per here te pare me 11 maj 1991 nga Nikolle Lesi dhe Aleksander Frangaj fillimisht ne Lezhe dhe shume shpejt me pas ne Tirane. Gazeta Koha Jone ka qene gazeta e pare e shtypit pluralist shqiptar , gazeta me nje histori dhe […]

Read More...