Sportnet.al

Sportnet.alSportnet.al është një Portal Sportiv që përpiqet t’ju mbajë juve, lexuesi ynë i mrekullueshëm dhe besnik, në ballë të zhvillimeve të fundit nga sporti shqiptar dhe ai botëror. Informacionet që ju lexoni në këtë faqe janë shkruar nga njerëz që e duan sportin dhe jetojnë çdo ditë me pasionin për të.

Futbolli, ose Calcio siç është i njohur për italianët, Soccer për Amerikano-veriorët dhe australianët, Fodbold për skandinavët, Fussbal për gjermanët apo Futbol për Amerikano-Jugorët, është pjesë e rëndësishme dhe e pandarë e sportnet.al. Por ne, jemi numri 1 në Shqipëri për raportimin e shpejtë të lajmeve nga Basketbolli, Volejbolli, Motorët, Formula 1, Peshëngritja, Mundja, Tenisi, Boksi, Fitness etj.

Rrjeti i sportnet.al

sportnet.al ka themeluar një rrjet gazetarësh dhe kontribuesish në çdo kënd të Shqipërisë që do të furnizojnë tifozët me informacione dhe rezultate direkte, tendenca dhe taktika, transferta dhe pagesa, por edhe këshilla për palestër, dieta dhe çdo gjë tjetër që ne jemi në gjendje për të raportuar.

sportnet.al fton specialistë dhe lojtarë, përfaqësues klubesh dhe tifozëqë të shprehin opinionet e tyre në këtë faqe duke u premtuar atyre se do të gjejnë te ne një dritare që siguron të gjithë hapësirën e nevojshme për t’u shprehur lirisht.

sportnet.al merr parasysh dhe vlerëson çdo pikëpamje dhe u jep të gjitha palëve mundësinë për të dhënë një version të tyrin të ngjarjeve me synimin për të raportuar vetëm të vërtetën dhe shpënë sportin në Shqipëri gjithmonë një hap përpara.

Ata që shkruajnë dhe prodhojnë sportnet.al janë në thelb tifozë që e duan lojën!

Redaksia:
info@sportnet.al

Marketing:
info@sportnet.al

Adresa ne Web:
Sportnet.al

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply