Sporti Shqiptar

Gazeta Sporti ShqiptarGazeta Sporti Shqiptar eshte gazeta e pare shqiptare sportive. Botimi i pare i Gazetes Sporti Shqiptar eshte bere me 28 Nentor 1935. Sporti Shqiptar eshte nje mjet mediatik qe i kushtohet teresisht sportit shqiptar dhe jo vetem. Gazeta Sporti Shqiptar eshte pjese e grupit Shekulli Media Grup me administrator Brixhilda Kokedhima. Artikujt kryesore te kesaj gazete jane sigurisht per sportin shqiptar, ndeshjet e javes te skuadrave shqiptare , rezultatet e ndeshjeve , te dhena per kupen e Shqiperise dhe sportistet shqiptare.

Ne kete gazete gjejme te rejat dhe informacionet me te fundit persa i perket ndeshjeve te skuadrave te vendit tone , ndeshjet brenda dhe jashte vendit , ndeshjet miqesore dhe informacione te ndryshme nga jeta e futbollisteve. Gjithashtu ne gazeten Sporti Shqiptar gjejme shkrime dhe botime te ndryshme per Kupen e Shqiperise , Kampionatin Boteror , Kupen e Evropes , Premierligen , Superligen , Bundesligen , La Ligen etj.

Kryeredaktor i gazetes Sporti Shqiptar eshte Bashkim Tufa, zevendes kryeredaktor per lajmet nga vendi Eduart Ilnica dhe kryeredaktor per lajmet nga bota Erion Abule. Emailet e kontaktit per gazeten Sporti Shqiptar jane : bashkimtufa@yahoo.com dhe briko@abissnet.al.
Gazeten Sporti Shqiptar e gjeni online ne adresen:

www.sportishqiptar.com.al

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply