Gazeta Tema

Gazeta TemaGazeta Tema, nder gazetat me te medha, me te shitura dhe me te pelqyera ne Shqiperi eshte themeluar ne vitin 1999 ne Tirane. Gazeta Tema eshte nje e perditshme e pavarur e cila po perballet me hakmarrjen e qeverise per shkak te qendrimeve kritike.
Kryeredaktor i gazetes Tema eshte Mero Baze.

Kjo gazete permban artikuj te ndryshem ne lidhje me temat politike me te spikatura te kohes. Gazeta Tema ka patur nje shkeputje ne botimin e saj ne vitin 2007 por shume shpejt ajo ju rikthye publikut dhe shtypit te shkruar. Ne brendine e kesaj gazete do te gjeni artikuj te ndryshem nga vendi dhe bota, opinione te ndryshme politike dhe jo vetem, rubrika mode dhe sporti, fjalekryq dhe lojera.

Kete gazete e gjeni online ne adresen www.tema.al,http://www.gazetatema.net/web/ apo edhe te kontaktoni nese deshironi ne adresen info@tema.al
www.GazetaTema.net

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply