Gazeta Telegraf

Gazeta Telegraf

Gazeta Telegraf eshte nje e perditshme e pavarur. Drejtor I kesaj gazete eshte Engjell Musai. Kjo gazete permban artikuj te ndryshem politike, kulturore, rubrika sportive si dhe argetim e publicitet. Mund ta gjeni online ne websitin www.gazetatelegraf.com. Cmimi I gazetes Telegraf eshte 30 leke te reja ose 1 euro. Adresa e gazetes Telegraf eshte rruga Abdyl Frasheri, pallati tek ish ambasada Kroate, Tirane, Shqiperi. Mund te dergoni emaile ne kontaktet gazetatelegraf@yahoo.com dhe info@gazetatelegraf.com apo te telefononi ne nr e tel 2257199 , fax 2263421 dhe telefon celular 0682086170.

www.GazetaTelegraf.com

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply