Gazeta Start

Gazeta StartGazeta Start eshte nje mjet mediatik I pavarur. Kjo gazete eshte themeluar me 2006 dhe eshte nje gazete e pavarur. Gazeta Start ofron informacione te paanshme per te gjithe lexuesit shqiptare te kudondodhur neper bote.
Ne gazeten Start do te gjeni informacione te ndryshme, lajme nga vendi dhe bota, kurjozitete te ndryshme ,informacione dhe te reja nga ekonomia,sporti,kultura dhe arti. Vijueshmeria e gazetes Start ka qene dhe vazhdon te jete korrekte dhe shume e mire pa ulje ngritje por me nje stabilitet qe eshte per t’u vleresuar dhe me nje popullaritet te kenaqshem.

Mund te kontaktoni me Gazeten Start me ane te adreses se emailit info@gazetastart.com si dhe me ane te numrit te telefonit 042 42 43 00.

Gazeten Start online e gjeni ne linkun:

www.gazetastart.com

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply