Gazeta Shqip

Gazeta ShqipGazeta Shqip eshte nje gazete e cila i perket Top Media Grup. Ajo eshte nje e perditshme e pavarur drejtor i se ciles eshte Besnik Myftari dhe kryeredaktor Aleksander Cipa. Ne Gazeten Shqip ofrohen lajme te ndryshme nga politika,ekonomia,rajoni dhe bota.
Disa nga rubrikat qe do te gjeni ne gazeten shqip jane:

 • Politikë
 • Aktualitet
 • Ekonomi
 • Sociale
 • Kulturë
 • Rajon
 • Sport
 • BoteGjithashtu ne gazeten Shqip mund te gjeni artikuj interesante kulturore, sportive, informacione aktuale si dhe reportazhe ,opinione te ndryshme nga gazetare dhe analiste te mirenjohur te shtypit shqiptar.
  Ne gazeten Shqip nuk mungojne sigurisht edhe rubrikat e horoskopit dhe fjalekryqet. Kontakte te tjera te kesaj gazete jane edhe numrat e celulareve 0692035300; 0692050420 ; 0692050458.
  Gazeten Shqip online e gjeni me linkun:  www.Gazeta-Shqip.com 

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply