Gazeta Shekulli

Gazeta ShekulliGazeta Shekulli eshte nje gazete e perditshme e cila per here te pare eshte botuar ne vitin 1998. Themelues i kesaj gazete te perditshme shqiptare eshte Koco Kokedhima. Ne gazeten “Shekulli” do te mund te gjeni artikuj politike, kulturore , analiza dhe opinione te ndryshme , horoskop, fjalekryq si edhe artikuj te ndryshem sporti mbi trupin dhe shendetin. Eshte nje nder gazetat qe kane me shume shitje per vete faktin se ka shkrime dhe artikuj interesante kulturore per shkrimtare,aktore,koka shteti dhe intelektuale te ndryshem shqiptare. Per me shume informacione linku i gazetes Shekulli eshte www.shekulli.com.al dhe numri I telefonit te gazetes eshte 044302981
Cmimi I gazetes Shekulli eshte 20 leke/1.5 euro

www.Shekulli.com.al

 

 

 

 

 

 

Homepage : Gazeta Shqiptare

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply