Gazeta Republika

Gazeta RepublikaGazeta Republika eshte nje e perditshme e pavarur e cila botohet diteve te sotme me nje tirazh te ulet. Kjo gazete eshte botuar per here te pare me 10 shkurt 1991, pra eshte nder gazetat e para te viteve te demokracise.
Ne gazeten Republika do te keni mundesine te lexoni dhe te informoheni per ngjarje politike, ekonomiko dhe sociale te vendit tone dhe nga bota. Pervec ketyre rubrikave ne Gazeten Republika do te gjeni lajme sportive, kulturore por vecanerisht spikat rubrika e shendetit. Ne kete gazete do te gjeni perdite artikuj dhe dieta te ndryshme te shendetshme per trupin e njeriut, cilat ushqime jane me te rekomanduarat per semundje te ndryshme etj.

Gazeten Republika e gjeni online ne linkun:
www.gazetarepublika.al

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply