Gazeta Panorama

Gazeta PanoramaGazeta Panorama eshte nje gazete e botuar fillimisht ne vitin 2001. Drejtor i gazetes Panorama eshte Andi Tela dhe kryeredaktor Robert Rakipllari. Viti 2012 shenon vitin e njembedhjete te botimit te kesaj gazete. Ne gazeten Panorama ka artikuj te ndryshem politike,sociale,kulturore,artistike , kurjozitete , rubrika sportive si dhe fjalekryqe. Cmimi I gazetes Panorama eshte 20 leke te reja ose 1.5 euro. Mund ta gjeni on line ne websitin www.panorama.com.al si dhe te kontaktoni ne adresat info@panorama.com.al, gazetapanorama@hotmail.com, gazetapanorama@yahoo.com, si dhe ne marketing@panorama.com.al

www.Panorama.com.al

 

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply