Gazeta Mapo

Gazeta Mapo

Themelues i gazetes Mapo eshte Henri Cili. Gazeta Mapo eshte nje gazete e re  dhe viti 2012 shenon vitin e 3 te botimit te saj. Kryeredaktor i Gazetes Mapo eshte Arion Sulo. Gazeta Mapo eshte nje e perditshme me orientim te djathte ne brendine e se ciles gjeni te rejat e dites nga politika dhe jeta e perditshme e vendit tone. Adresa e gazetes eshte Bulevardi Gjergj Fishta , Tirane. Cmimi I kesaj gazete eshte 20 leke ose 1.5 euro. Gazeten mund ta lexoni on line ne sitin www.mapo.al. Per kontakte mund te shkruani ne adresen gazetamapo@gmail.com.

www.Mapo.al

 

 

 

 

 

 

HomePage: Gazeta Shqiptare

 

Gazeta te Tjera:


One Response to “Gazeta Mapo”

  1. Klevis Kapo says:

    Gazeta me e sinqerte shqiptare!

Leave a Reply