Gazeta Ballkan

Gazeta BallkanGazeta Ballkan eshte nje gazete e cila fillimisht eshte botuar me 2001 dhe sukseset e saj vazhdojne te rriten dita dites. Ne gazeten Ballkan do te informoheni me lajmet me te fundit nga vendi dhe bota, lajme nga politika,ekonomia, lajme me tema sociale, kulturore , kronika dhe opinione te ndryshme per tema nga me te larmishmet.

Ne gazeten Ballkan do te keni mundesine te lexoni reportazhe te ndryshme per personazhe te njohur te vendit tone,informacione kulturore nga muzika , arti, kinemaja si dhe letersia dhe librat. Sigurisht qe nuk mund te mungojne artikujt e ndryshem sportive dhe argetues si fjale kryqe e lojera te tjera.

Adresa e redaksise eshte Rruga e Durresit, Nr 61, Tirane , Shqiperi.Gazeta Ballkan eshte pjese e “Ferano Group” shpk.

Kete gazete e gjeni online ne linkun www.Ballkan.com

Gazeta te Tjera:


Leave a Reply