Gazeta Express

Gazeta ExpressGazeta Express eshte nje media e perditshme kosovare e cila i perket kompanise Mediaworks dhe eshte produkt kryesor i saj. Se bashku me ndihmen e kompanise Ipko dhe shume gazetareve te degjuar kosovare ne vitin 2004 eshte themeluar kompania e madhe mediatike MediaWorks .

Gazeta Express eshte nje gazete e besueshme ,teper profesionale me dizajn shume te vecante. E perditshmja Gazeta Express ka fituar shume cmime nderkombetare persa i perket fotografive mediatike.

Gazetat e huaja si psh New York Times, Times, The Economist etj jane media te cilat u kane besuar artikujve dhe informacioneve si dhe fotografive te Gazetes Express. Kjo gazete permban artikuj te shumellojshem, informacione te ndryshme nga Kosova dhe bota .

Adresa e gazetes eshte Dardania 1/1, 10000 Pristina, Kosovo.Posta elektronike eshte info@gazetaexpress.com.

Gazeten Express e gjeni online ne webfaqen : www.gazetaexpress.com


Leave a Reply